alle kategorier
EN
eLogistik

Hjem> Produkter > eLogistik

Intermodal

FriendShips intermodale program sætter sø- og luftfragt sammen, sparer den direkte luftfragt og holder den rimelige tid. Det giver dig også mulighed for at skære ned på destinationshavnens ekstraudstyr og lager.

Det er realiserbart at flytte lasten op til halvdelen af ​​havets transittid og halvdelen af ​​luftomkostningerne med FriendShip-forsendelsespleje.

Hver intermodal forsendelse forbliver integreret i vores internationale netværk og får FriendShips kundeservice fra start til slut.

Når du har brug for en billigere forsendelsesløsning, som er hurtigere end havet alene, er det normalt at kombinere luft og hav.  

Intermodal giver større fleksibilitet, større kapacitet, mere pålidelige leveringscyklusser og en markant reduceret kulstofemission. Vores intermodale servicespecialister bruger gennemprøvet bedste praksis til at designe og administrere indenlandske vej- og jernbaneforsyningskæder. Vi driver en grænseoverskridende virksomhed og tilbyder dig alle de supporttjenester, som brancheledere kan forvente, fra toldmæglervirksomhed til grænseoverskridende docking, integration, anti-integration og omvendt logistik.

industri-havn-og-container-værft
lastbil
Styrke

Hvorfor vælge os