alle kategorier
EN
Om os

Hjem> Om os

Firma profil

Tag et kig på dit værelse. Alt hvad du ser er bygget rundt om i verden Kina, Vietnam, Italien....

Vi er mere forbundet end nogensinde, men vores evne til at transportere, opbevare og handle varer er stadig fragmenteret. En forsendelse tager op til 30 virksomheder med hver deres systemer og processer.

Internet of things-teknologien er veludviklet i det 21. århundrede, men der er meget dårlig information om logistikhandel, hvor folk ikke engang kan vide, hvor varerne er, før de endelig ankommer.

Chatsoftwaren er dog så kraftfuld under 5G-netværket, at det er meget almindeligt at se ingen svar i uger og endda måneder fra speditøren.

FriendShip forenkler global forretning, sætter alle i forsyningskæden, sætter alt i platformen. Den nye standard kommer for den globale handel! Et klik, en pakke, en verden!

FriendShip er et internationalt fragtfirma etableret i 2013, med hovedkontor i Shenzhen, med afdelinger i Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Yiwu, Xiamen, Qingdao, Changsha, Hongkong, USA, Det Forenede Kongerige. Det integrerer sø-, luft-, jernbane- og international ekspreslevering, opbevaring.

Efter mange års udvikling er FriendShip blevet verdens førende udbyder af logistiktjenester og Kinas top ti fragtforretning. FriendShip har den brugercentrerede, efterspørgselsorienterede produktdesigntænkning, med udgangspunkt i kundens applikationsscenarier, graver forskellige krav og personlige behov, optimerer system- og servicekvalitet. Samtidig bruger den teknologi til at styrke produktinnovation, til at drive logistikindustriløsninger og til at give kunderne intelligente forsyningskædeløsninger, der dækker flere industrier, multiscenarier.

Det har været forpligtet til at give kunderne høj service, høj kvalitet, høj standard one-stop standardiserede intelligente internationale logistikløsninger.

Dets professionelle internationale logistikteam giver dig venskabspleje og tager sig af hver pakke.
Dens logistikplatform og intelligente lager står for FriendShip Tech, der forenkler og fremskynder forsendelsesprocessen, hyaliniserer forsendelsesinformation.

Efterhånden vælger mange virksomheder, der rangerer i World Fortune 500, FriendShip, inklusive Midea og Xiaomi. Og masser af mindre virksomheder er fans af FriendShip, som driver os til at blive bedre.

(Virksomheder i alle størrelser - fra nye mærker til Fortune 500'erne - brugte FriendShip-teknologi til at flytte næsten $10 mia. varer på tværs af 102 lande i 2021.)

Hos FriendShip er vi forpligtet til at gøre mere for at hjælpe globale venner med at forenkle deres forretninger. Det handler om at bruge kraften i vores verdens netværk til at give indflydelse i en foranderlig verden.

Global Business Layout

Kunder

De bruger FriendShip International

Partnere